Adres: Noordlaan 29/25, 8520 Kuurne

Gevelproject is en wil een belangrijke speler blijven in gevelrenovatie, bouwprojecten, geveldiagnose en renovatie historische gebouwen. Maar ook de particulier kan terecht voor afwerking van een nieuwbouw of renovatie.

Wat we vandaag aan technieken kunnen, willen we verder uitwerken en up-to-date blijven met de marktevolutie. Dit zowel op milieuvriendelijkheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Klant is koning, maar kwaliteit is ook belangrijk. Wij garanderen een goeie service en kwaliteit tegen een marktcoforme prijs. Toveren kunnen we nog niet.

Een tevreden klant is er twee waard. Onze klanten staan centraal bij alles wat we doen. Daarom willen we een bedrijfscultuur creëren waarin alle klanten en medewerkers van Gevelproject zich gewaardeerd voelen. Ieder project is een uniek project en verdiend de nodige professionele aandacht.

Gevelproject is en wil marktleider blijven voor gevelrenovaties.

Duurzaamheid, energiebesparende isolatie, professionele crepi voor bedrijven en particulier, gevelrenovatie van appartementen en restauratie van historische gebouwwen.

+35 jaren ervaring en vakmanschap.

Kiezen voor Gevelproject is kiezen voor ervaring en vakmanschap. We geven jullie graag advies en delen met plezier onze kennis.